Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 29 May 2019

Razpis: Štipendije MEXT 2020

Veleposlaništvo Japonske v Sloveniji objavlja razpis za štipendije japonske vlade MEXT 2020 štipendije za podiplomski raziskovalni, dodiplomski in višješolski strokovni študij na Japonskem.

Prijavni rok je 11. junij 2019. Ožji izbor kandidatov bo opravljen na podlagi pisnega testa, ki bo potekal v prostorih Veleposlaništva Japonske v koncu junija. Uspešni kandidati bodo povabljeni na razgovor, ki bo v juliju, prav tako v prostorih Veleposlaništva.

Prijavna dokumentacija je dostopna na spodnjih povezavah:

Dodiplomski študij, podiplomski raziskovalni študij, višješolski strokovni študij.

Časovnica izbirnega postopka v Sloveniji je dostopna tukaj.

Prijave sprejemajo po pošti na naslov Veleposlaništvo Japonske, Trg republike 3, 1000 Ljubljana (s pripisom: Štipendije MEXT) ali na veleposlaništvu v času uradnih ur.

Vir: uredništvo mlad.si
Foto: unsplash

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

64903

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino