Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 13 Feb. 2019

Razpis za doktorski študij Univerze v Ljubljani

Univerza v Ljubljani v študijskem letu 2019/2020 razpisuje 21 doktorskih študijskih programov, med njimi 20 štiriletnih. Izjema je skupni doktorski študijski program Upravljanje in ekonomika javnega sektorja, ki ostaja triletni.

Razpis vsebuje skupni del s pomembnimi informacijami o prijavi na razpis za vpis in posebni del, v katerem so podrobneje predstavljeni posamezni doktorski programi, članice, ki programe izvajajo, predvideno število vpisnih mest, roki za prijavo na študij ter drugi za kandidate pomembni podatki in napotki. Podrobnejši podatki o doktorskih študijskih programih so dosegljivi na tej povezavi.

Več.

Vir: uredništvo mlad.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

64749

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino