Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 18 Sep. 2018

Razpis za mlade glasbenike

Zveza sindikatov vseh glasbenikov Slovenije je tudi letos pripravila Razpis za subvencioniranje nove produkcije audio posnetkov skladb 2018. Namenjen je spodbudi slovenskim glasbenikom in glasbenicam, ki so ali še bodo do razpisnega roka posneli in javno objavili vsaj eno novo skladbo v slovenskem jeziku.

Razpis temelji na spodbujanju kulturno-umetniškega ustvarjanja slovenskih glasbenikov in glasbenic ter ozaveščanju o avtorskih pravicah, bonitetah in delovanju kolektivnih organizacij v Sloveniji (IPF, SAZAS, AIPA).

Mladi glasbeni umetniki in umetnice, svoje skladbe lahko prijavite do vključno 28. septembra 2018.

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

18863

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino