Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 Feb. 2020

Razpis za mladinske projekte ali programe 2020

7. marca se izteče prvi prijavni rok na razpis za mladinske projekte ali programe za leto 2020 Centra mladih Koper (CMK), ki so se ali se še bodo, v prostorih centra ali na javnih površinah, izvajali med 1. januarjem in 31. decembrom letos.

Na razpis se lahko prijavijo mladi od 15 do 29 let, ne glede na to, ali so del organizacije ali so posamezniki. Predmet sofinanciranja so projekti ali programi, ki sodijo v eno od naslednjih kategorij:

  • koncerti, športni in gibalni program (različni turnirji, plesne vaje in predstave ipd.),
  • izobraževalne oziroma kreativne delavnice in predavanja,
  • večerni program (gledališki, literarni, stand up, filmski večeri in potopisna predavanja ipd.),
  • festivali (pogoj je trajanje vsaj tri dni),
  • aktivnosti na zunanjih javnih površinah.

Center mladih Koper je v namen podpore programov za mlade letos namenil 20 tisoč evrov, ki jih lahko prijavitelji porabijo izključno za izvedbo programov. Nekatere stroške, ki nastajajo ob izvajanju programov, CMK krije že iz svojega letnega delovanja.

Letošnja novost je informativni dan, kjer bodo zainteresirani prejeli vse potrebne dodatne informacije in podporo s strani zaposlenih CMK. Udeležba je obvezna za vse zainteresirane. Informativni dan bo v sredo 19. 2. med 16.00 in 18.00. Možen je tudi predhodni individualni dogovor.

Prijavitelj mora vlogo s pripisom "Prijava na javni razpis – ne odpiraj!" poslati najkasneje do 7. marca, in sicer s priporočeno pošto na naslov Center mladih Koper, Gregorčičeva 4, 6000 Koper. Razpisna dokumentacija je na omenjenem naslovu, dostopna pa je tudi preko povezave shorturl.at/oFJP1.

Več informacij in pomoč pri prijavi dobite na info@mladi-koper.si.

Vir: Center mladih Koper
Foto: Radio Capris

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

44080

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino