Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (1)
Datum objave: 14 Jan. 2019

Razpis za mladinskega delegata pri OZN

Na Mladinskem svetu Slovenije (MSS) v letu 2019 nadaljujejo z delovanjem instituta mladinskega delegata pri Organizaciji združenih narodov (OZN), s ciljem vključevanja mladih v globalne razsežnosti mladinskega delovanja ter spremljanja in izvajanja aktivnosti za uresničevanje ciljev trajnostnega razvoja, ki so bili sprejeti v okviru Agende 2030 za trajnostni razvoj. Prijavljeni kandidati se bodo potegovali za naziv oz. vlogo mladinskega delegata pri OZN.

Njegova delegata je, da znotraj tretjega odbora posreduje mnenje o temah, ki zadevajo mlade.

Kandidat/prijavitelj mora izpolniti priloženo prijavnico, pošljete jo lahko po navadni ali elektronski pošti (prijave@mss.si) najkasneje do nedelje, 3. februarja 2019.

Več o razpisu.

Priloge:

Vir in foto: uredništvo mlad.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

88500

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino