Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 15 Nov. 2018

Razpis za najboljše raziskovalno delo s področja NVO

ISKRA - Stičišče NVO Istre in Krasa razpisuje nagrado v višini 250€ za najboljše diplomsko in magistrsko delo, ki obravnava delo nevladnih organizacij za leto 2018. 

Prijavite se lahko vse/-i:
– študentke/-je Univerze na Primorskem, ki obravnavate tematiko, povezano z delovanjem nevladnih organizacij ali
– študentke/-je s stalnim bivališčem v Obalno-kraški regiji, ki obravnavate tematiko, povezano z delovanjem nevladnih organizacij ali
– študentke/-je iz drugih univerz v Sloveniji, ki obravnavate tematiko, povezano z delovanjem nevladnih organizacij v Obalno-kraški regiji.

Če ste v vašem diplomskem ali magistrskem delu raziskovali področje nevladnega sektorja, hitro preverite razpis in se prijavite. Rok za oddajo je ponedeljek, 17. december 2018.

Več

Vir: PiNA

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

52117

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino