Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 30 Oct. 2019

Razpis za sofinanciranje projektov: izobraževanje za demokratično državljanstvo in človekove pravice

Svet Evrope je v okviru programa Democratic and Inclusive School Culture in Operation (DISCO) objavil razpis za sofinanciranje projektov na področju izobraževanja za demokratično državljanstvo in izobraževanja za človekove pravice. 

Razpis za obdobje 2020-2021 je osredotočen na dve tematski področji: 

  • Sklop 1: Kompetence za demokratično kulturo v izobraževalnih institucijah
  • Sklop 2: Spodbujanje demokratične in vključujoče kulture v izobraževalnih institucijah s posebnim poudarkom na ustvarjanju priložnosti za migrante, begunce in manjšine.

Na razpis se lahko prijavijo neprofitne pravne osebe javnega in zasebnega prava (tudi NVO), ki delujejo na področju izobraževanja za demokratično državljanstvo in človekove pravice. 

Rok za prijavo je 15. december 2019.

Več informacij najdete tukaj.

Vir: L'mit
Foto: COE - DISCO

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

67588

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino