Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 10 May 2019

Razpis za vpis v doktorske študijske programe za leto 2019/2020

Univerza v Ljubljani v študijskem letu 2019/2020 razpisuje 21 doktorskih študijskih programov, med njimi 20 štiriletnih.

Razpis vsebuje skupni del s pomembnimi informacijami o prijavi na razpis za vpis in posebni del, v katerem so podrobneje predstavljeni posamezni doktorski programi, članice, ki programe izvajajo, predvideno število vpisnih mest, roki za prijavo na študij, cenik storitev za študente ter drugi za kandidate pomembni podatki in napotki.

V skladu s 13. členom Pravilnika o doktorskem študiju Univerze v Ljubljani se je kandidat dolžan do zaključka prijavnega roka na razpis za vpis dogovoriti z visokošolskim učiteljem ali znanstvenim delavcem za mentorstvo ali somentorstvo ter najpozneje ob vpisu predložiti njegovo/njuno pisno soglasje in kratko idejno zasnovo raziskovalnega dela.

Vir: uredništvo mlad.si
Foto: pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

51216

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino