Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 09 May 2019

Razpis za vpis v magistrske študijske programe v letu 2019/2020

Objavljen je razpis za vpis v magistrske študijske programe v študijskem letu 2019/2020.  Univerze v LjubljaniPrijave so odprte do rokov, objavljenih v razpisu. 

Pogoj za vpis v študijske programe druge stopnje je pridobljena najmanj prva stopnja izobrazbe, ki jo določa Zakon o visokem šolstvu, oziroma enakovredno ali višjo, pridobljeno po prejšnjih predpisih v RS ali v tujini. Poleg tega pogoja morajo kandidati za vpis izpolnjevati še druge pogoje, ki so navedeni pri vsakem študijskem programu posebej.

Število vpisni mest v magistrske študijske programe, datumi informativnih dni in vse ostale potrebne informacije v zvezi s prijavo v magistske študijske programe, si preberite tukaj.  

 Vir in foto: uredništvo mlad.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

94216

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino