Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 18 Sep. 2018

Razvijaš? Inoviraš? Imaš idejo?

Za mlade podjetnike in inovatorje in vse, ki vas to področje zanima, smo pripravili seznam septembrskih aktivnosti.

Festival družbenih inovacij in socialnega podjetništva

V sredo, 20. septembra, bo v Mariboru potekal 2. Festival družbenih inovacij in socialnega podjetništva, kjer boste imeli mladi priložnost spoznati projekta New Generation Skills in Social(i) Makers. Projekta si prizadevata za krepitev podjetniških kompetenc mladih in ustvarjanje spodbudnega okolja za družbeno inoviranje. 

Na festivalu družbenih inovacij bomo skupaj obeležili otvoritev Družbeno inovacijskega laboratorija za mlade (Fejs(t)spejs), ki je nastal v sklopu projekta New Generation Skills in spoznali Akademijo družbenih inovacij, kot rezultat projekta Social(i) Makers. Prijavi se

Že to sredo, 19. septembra, pa lahko Akademijo družbenih inovacij prvič preizkusiš tudi v praksi! Prijavi se na delavnico na temo aktivnega državljanstva v Velenju, spremljaj pa tudi ostale aktivnosti Akademije, ki te bodo vodile skozi celoten cikel socialnih inovacij.

Dan inovativnosti

V Brdu pri Kranju se bo v sredo, 26. septembra, odvil Dan inovativnosti 2018, kjer lahko najdeš inspiracijo za uresničitev svojih inovativnih idej. Na dogodku bomo spoznali različne metode inoviranja, predstavljene pa bodo tudi dobre inovativne zgodbe uspešnih inovatorjev. Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

36068

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino