Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (1)
Datum objave: 31 May 2019

Regionalno tekmovanje EBEC Alpe-Adria

Na tehnični fakulteti UM, v glavni avli fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko (FERI), je 19.5.2019 potekalo tekmovanje na regionalni ravni EBEC Alpe-Adria 2019, ki jo je gostila lokalna skupina BEST Maribor.

Evropsko tekmovanje BEST Engineering (EBEC) je največje tehnično tekmovanje v Evropi. EKTC je s svojimi izkušenimi sodelavci prispeval s svojo idejo in pomagal pri oblikovanju in izdelavi poligona za potek tekmovanja. Organizatorje tekmovanja, perspektivne študente tehnične smeri, smo z našimi izkušnjami usmerjali in jim pomagali pri tehnični izvedbi tekmovanja. Predstavnika Evropskega kulturnega in tehnološkega centra Maribor sta bila v sodniški komisiji in ocenjevala tekmovanje po več kriterijih. Tekmovanje je potekalo v več korakih. V vsakem koraku je bilo potrebno poiskat inovativno in čim bolj učinkovito tehnično rešitev za podano nalogo. Zmagala je najbolj inovativna in učinkovita ekipa študentov iz Ljubljane z imenom Trdoglavci.

Vir: Evropski kulturni in tehnološki center Maribor
Foto: EBEC alpe adria

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

89758

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino