Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 15 Sep. 2021

Rojstni dan Centra mladih Koper s skupino DAN D

Šest let nazaj so na Gregorčičevi 4 v Kopru prostori nekdanjega MKC-ja ponovno zaživeli pod imenom Center mladih Koper, ki so postali središče kreativnega preživljanja prostega časa mladih ter mladinskih projektov. Letos bodo ob 6. jubileju proslavili s skupino DAN D, ki bo mladim in manj mladim zaigrala na zelenici Hiše kulture v Sv. Antonu.

Prireditev bo v soboto, 25. 9. 2021 ob 20.30 na naslovu Sv. Anton 2, Pobegi. Koncert bo za mlade do vključno 29. leta starosti brezplačen, ostali bodo za vstopnico odšteli 10 eur.

V primeru slabega vremena bodo DAN D svoj program odigrali v dvorani Centra mladih Koper, na Gregorčičevi 4 v Kopru.

Prodprodaja oz. dvig brezplačne vstopnice bo na voljo od srede, 15. 9. do petka, 24. 9. 2021. Interesenti lahko vstopnico dvignejo vsak delavnik od 9. do 17. ure v prostorih Centra mladih Koper.

Oragnizatorji pozivajo, da si interesenti vstopnico priskrbijo že v predprodaji, saj bo število kart v primeru slabega vremena omejeno na kapacitete dvorane CMK-ja.

Vir: Center mladih Koper

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

58377

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino