Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 24 Mar. 2020

Rok za prijave "Prostovoljec leta 2019" je podaljšan

Mladinski svet Slovenije obvešča vse organizacije in posameznike, ki so razmišljale o prijavi prostovoljcev ali projektov v natečaj Prostovoljec leta 2019, da je rok za prijave preložen na 21. april 2020. Če se bo pokazala potreba, bo rok ponovno preložen.

V obvestilu so še zapisali, da želijo vsem zainteresiranim omogočiti sodelovanje v natečaju, zato so pogoje natečaja prilagodili vsem potencialnim prijaviteljem. To v prvi vrsti pomeni:

  • da bo rok najverjetneje preložen tako, da ne bo potekel v času izrednih razmer, ko so mnoge institucije (delno) zaprte,
  • da lahko izjavo pri prijavi prostovoljcev izpolnite vsak posebej (prijavitelj posebej in prostovoljec posebej; ni treba na istem listu) in vsak posebej pošljete po e-pošti (na prostovoljec@mss.si). Izjava je lahko fotografirana s telefonom oz. skenirana.

Natečaj bo v vsakem primeru izveden, le dokončna časovnica še ni znana. Zaključna prireditev natečaja bo izvedena v terminu in v obliki, kot bodo to dovoljevale razmere v državi.

Vse o natečaju in prijavne dokumente najdete na tej strani.

Vir in foto: Mladinski svet Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

23763

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino