Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (1)
Datum objave: 07 Sep. 2018

S smehom nad prekarno delo

Mesec september bo na Zavodu Nefiks potekal v znamenju stand-upa. V okviru projekta S smehom nad prekarno delo imate mladi priložnost, da v družbi inovativnega dvojca M & M (Matevž Baloh in Mark Džamastagič) na humoren način pogledate na težave, ki spremljajo sicer resno problematiko iskanja zaposlitve in prekarnega dela med mladimi. 

Dogodki so organizirani po vsej Sloveniji, tako da so dostopni vsem, ki imate radi dobro zabavo s ščepcem pikantnosti. Preveri, kje se bo odvil tebi najbližji dogodek, v rubriki Napovednik dogodkov.

Projekt sofinancira Urad Vlade RS za komuniciranje v okviru prizadevanj za ozaveščanje mladih o problematiki prekarnega dela.

                                      

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

28771

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino