Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 01 Jun. 2020

Še vedno so na voljo subvencije za delodajalce in dodatna znanja na področju kulture za mlade

Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti (JSKD) v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014–2020 in operacije "Pridobivanje dodatnih znanj za mlade na področju kulturnih dejavnosti v okviru JSKD (JR ESS PDZM 2016-2020)" izvaja pomoč brezposelnim mladim in delodajalcem. Izvajanje programa je mogoče na dva načina.

Brezplačna dopolnilna izobraževanja mladih za delo/zaposlovanje v kulturi

  • Prijavijo se lahko brezposelni mladi do vključno 29. leta starosti, ki jih zanima delo v kulturi oz. na kulturnem področju,
  • kandidati izpolnijo E-PRIJAVNICO in OBRAZEC ZA FORMALNO PRIJAVO, objavljena na spletni strani: DOPOLNILNA IZOBRAŽEVANJA ZA MLADE ZA DELO V KULTURI in ga skladno z navodili pošljejo na naslov JSKD (Štefanova 5, 1000 Ljubljana).

Subvencije delodajalcem za zaposlitev mladih na področju kulturnih dejavnosti

  • JSKD nudi subvencijo v višini 5.000,00 EUR za zaposlitev brezposelnega mladega do vključno 29. leta starosti.
  • Prijavijo se lahko delodajalci iz vse Slovenije (pravne osebe), ki imajo svojo dejavnosti registrirano v eni izmed specifičnih dejavnosti (besedilo razpisa 5. poglavje: Pogoji za kandidiranje na javnem razpisu, točka 5.1.: Splošni pogoji)
  • Delodajalec izpolni OBRAZEC ZA FORMALNO PRIJAVO, objavljen na spletni strani: SUBVENCIJE ZA DELODAJALCE in ga skladno z navodili pošlje na naslov JSKD (Štefanova 5, 1000 Ljubljana).

Roka za obe prijavi sta podaljšana do 9.6.2020. Dodatne informacije lahko dobite na naslovu ess.razpisi@jskd.si ali številki 01-2410 510

Vir in foto: JSKD

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

78231

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino