Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Feb. 2019

Seminar - kaj je Evropska mladinska fundacija

V Ljubljani bo med 11. in 13. marcem 2019 v organizaciji Evropske mladinske fundacije - EMF (European Youth Foundation), Urada RS za mladino, Mladinskega sveta Slovenije in Mladinske mreže MaMa, potekal seminar za mladinske organizacije, kjer bo predstavljeno delovanje institucije Evropske mladinske fundacije.

Seminar bo potekal v City hotelu Ljubljana in delno v prostorih Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

Osrednja tema seminarja bo spoznavanje delovanja EMF, metod EMF ter priložnosti, ki jih EMF ponuja za mladinske organizacije. Na treningu bo potekala tudi razprava o mladinskih politikah in menedžmentu projektov v mladinskih organizacijah.

K udeležbi vabijo predstavnike mladinskih organizacij, ki delujejo na lokalni, regionalni ali nacionalni ravni

Na seminarju lahko pričakujete interaktivno atmosfero, ki jo bo zagotovila kombinacija neformalnih metod učenja, neformalnih diskusij, praktičnih delavnic ter obveščanje o političnem kontekstu v povezavi z mladimi v Sloveniji in v Svetu Evrope. Udeležba na seminarju je brezplačna, udeležencem pa bo na voljo tudi možnost nastanitve v hotelu, zato pričakujemo, da se bodo vsi prijavljeni udeležili celotnega progama in aktivno participirali.

Izbor udeležencev in rok za prijave

Mladinske organizacije, ki želijo prijaviti predstavnika svoje organizacije, morajo izpolniti elektronsko prijavnico, ki je dostopna na povezavihttps://goo.gl/forms/J7LoUc1KpX8nQJam2, najkasneje do nedelje, 3. marca 2019.

Več. 

Vir: uredništvo mlad.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

55550

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino