Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 01 Jul. 2022

Šentjurski vitezi

V ponedeljek, 20. junija, so osnovnošolci skozi strateško igro spoznavali kulturno in naravno dediščino Občine Šentjur. Tradicionalni kviz, Od občana do župana, je letos nadomestila strateška igra Šentjurski vitezi, ki združuje spoznavanje občine, strateško razmišljanje in sodelovanje med sotekmovalci.

V igri se je pomirilo osemnajst učencev, po trije iz posamezne osnovne šole. Po napetih dveh urah razmišljanja, računanja in osvajanja ozemelj smo razglasili zmagovalce. Najbolje se odrezali učenci in učenke iz OŠ Dramlje ter OŠ Hruševec Šentjur. Vsi tekmovalci so prejeli priznanja za sodelovanje, ki jim ga je podelil mag. Marko Diaci, župan Občine Šentjur.

Ker je zanimanje za igro zelo veliko, smo se odločili, da jo predstavimo tudi širši javnosti. Rezerviraj si datum 22. julij, ob 19:00, v IKC Šentjur. Sestavi 2 ali 3-člansko ekipo in se vrni v čas srednjega veka ter zavladaj deželi. Vsaj en član ekipe mora biti star med 15 in 29 let.

Vir: MC Šentjur

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

18454

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino