Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 15 Apr. 2020

Shekaj virus na panevropskem hackathonu

Evropska komisija bo v sodelovanju z državami članicami EU gostila vseevropski hackathon za povezovanje civilne družbe, inovatorjev, partnerjev in investitorjev po vsej Evropi, da bi razvili inovativne rešitve za izzive, povezane s koronavirusom.

Vabijo vse razvijalce, oblikovalce, kreativne mislece in reševalce problemov s strokovnim znanjem na področju zdravja, poslovanja, socialne in politične kohezije, izobraževanja, digitalnih financ in drugih znanj. Na voljo je 37 različnih izzivov iz omenjenih področij.

#EUvsVirus Hackathon bo potekal med 24. in 26. aprilom, prijave so mogoče tukaj. Rok za prijavo je 19.4. Za več informacij obišči spletno stran EUvsVirus. 

Vir in foto: Evropska komisija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

44046

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino