Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 Oct. 2021

ŠILA - Šolska impro liga se vrača na odre!

Po več kot letu improviziranja preko spleta se ŠILA - Šolska impro liga vrača na svoj domači oder v Dijaškem domu Tabor. Že 25. sezono so otvorili v petek, 1. 10. 2021 ob 18:00 s predstavo Še več. Na njej so nastopali dijaki in dijakinje, ki so se poleti udeležili ŠILA tabora in tam pod vodstvom izkušenih mentorjev in mentoric urili svoje veščine gledališke improvizacije.
Kot vsako leto vabijo dijake in dijakinje, ki jih zanima gledališka improvizacija, da preverijo ali se ŠILA odvija tudi na njihovi šoli ali organizaciji v bližini. Delavnice ŠILE izvajajo na različnih šolah in drugih organizacijah v Ljubljani, Kranju, Kamniku, Škofji Loki, Celju, Mariboru in v Novi Gorici. Če krožka na tvoji šoli še ni, nam lahko pišeš na info@sila-impro.si in morda najdejo način, da se ŠILI priključiš tudi ti. 
Vabljeni tudi na ogled predstav, ki bodo potekale vsak drugi petek v Dijaškem domu Tabor v Ljubljani ali na gostovanjih po Sloveniji. 
Veselimo se ponovnega snidenja na odrskih deskah!
Več o ŠILI lahko najdete na Facebooku, Instagramu ali na spletni strani
Vir: Društvo IMPRO

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

29224

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino