Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Mar. 2022

ŠILA - Šolska impro liga v marcu in aprilu praznuje 25 let!

Vseslovenski nagrajen program improvizacijskega gledališča za dijake in dijakinje ŠILA - Šolska impro liga praznuje 25 let. 
Kaj vse bi morali početi, ko dopolnemo 25 let? Internet je poln nasvetov in prvi zadetek na medmrežju je "Izkoristite svojo ustvarjalnost". ŠILA je to dosegla že ob rojstvu. ŠILA - Šolska impro liga že četrt stoletja skrbi za kreativno preživljanje prostega časa, nore prizore, odštekane like, čustvene zgodbe in bizarne odnose, ki jih ustvarjajo šilarji in šilarke pred očmi in s pomočjo gledalcev in gledalk.
Ko so davnega leta 1997 projekt ŠILA zagnali, je bil njihov moto: "ŠILO v vsako šolo". Temu motu ostajajo zvesti še danes. Petindvajset let delovanja praznujejo tako, da s šilarji in šilarkami potujejo po različnih krajih po Sloveniji, v želji, da bi približali njihovo dejavnost vsem mladim. 
Vabljeni, da se jim pridružite na seriji brezplačnih dogodkov ter z njimi proslavite to (napol) okroglo obletnico. 
</div>
<div class=

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

82758

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino