Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Mar. 2020

Sindikat Mladi plus z anketo o ekonomskem položaju mladih

Si tudi ti med tistimi, ki ob pogledu na svoje finančno stanje vsak mesec rečejo: "Nimam za burek!", sprašujejo pri Sindikatu Mladi plus, sindikatu študentov, dijakov in mladih brezposelnih ter mladih prekarnih delavk in delavcev.

"Če si, potem te vabimo, da izpolniš našo novo spletno anketo, ki je namenjena dijakom, študentom, mladim brezposelnim ter mladim prekarnim delavcem in delavkam. V sklopu projekta Delam, nimam za burek, ki ga financira program Erasmus+: Mladi v akciji, želimo na Sindikatu Mladi plus podrobneje pregledati ekonomski položaj mladih v Sloveniji,« nadaljujejo pri sindikatu in pravijo, da reševanje ankete sicer vzame 5 minut, njeni rezultati pa jim bodo služili kot izhodišče za aktivnosti z odločevalci, v okviru katerih se bodo ukvarjali s spremembami štipendijske politike ter politike zaposlovanja in pri prizadevanjih za izboljšanje položaja prekarnih delavk in delavcev.

Anketa, dostopna tukaj, je namenjena posameznicam in posameznikom od petnajstega do vključno petintridesetega leta starosti. Vabljeni k reševanju!

Vir in foto: Sindikat Mladi plus

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

29868

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino