Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 10 Oct. 2019

Sindikat Mladi plus z novim vodstvom in polnimi jadri naprej!

Na Sindikatu Mladi plus, sindikatu študentov, dijakov in mladih brezposelnih, so v četrtek, 3. oktobra, v Ljubljani organizirali konferenco, na kateri so obravnavali vsebinsko in finančno poročilo za obdobje preteklega mandata, potrdili spremembe statuta in izvolili novo vodstvo. Za predsednico Sindikata Mladi plus je bila ponovno izvoljena Tea Jarc, ki bo na tem položaju začela že svoj drugi mandat, kar si, kot je dejala, šteje za izjemno čast.

"Pri vodilnem sindikatu za mlade v Sloveniji smo se ozrli na do zdaj opravljeno delo ter se dotaknili novih izzivov in nalog, ki nas čakajo v prihodnosti. Po dobrih osmih letih dela je mogoče reči, da je sindikat ki je leta 2011 v okviru kampanje proti zakonu o malem delu nastal kot eksperiment, na pravi poti, s člani in članicami, aktivisti in aktivistkami, soborkami in soborci, polnimi energije, poguma, znanja, upornosti in zagnanosti, da spremenimo svet, v katerem živimo, na bolje." so zapisali.

Več o novem vodstvu in njihovih prihodnjih podvigih pa je mogoče prebrati tukaj.

Vir in foto: Sindikat Mladi plus

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

91445

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino