Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 Aug. 2021

SKUPNOST ZA MLADE – GERBIČEVA VABI K PRIJAVI NA RAZPIS ZA PROSTE BIVALNE ENOTE

Stanovanjski sklad RS na lokaciji Gerbičeva ulica v Ljubljani je zaključil z gradnjo objekta Skupnost za mlade – Gerbičeva. 

V objektu je 109 bivalnih enot s skupno 171 posteljami. Vse bivalne enote za 1 osebo so že oddane, z izjemo bivalnih enot, ki so namenjene gibalno oviranim osebam. Proste pa so še bivalne enote za dve ali tri osebe.

Bivalne enote so opremljene z mini kuhinjo, kopalnico, omarami, posteljami, mizami in stoli. Mesečna najemnina za bivalno enoto za 2 osebi znaša po osebi 160 EUR in stroški 30 EUR. Mesečna najemnina za bivalno enoto za 3 osebe znaša po osebi 150 EUR in stroški 30 EUR. Z najemom bivalne enote oziroma postelje je najemnikom na voljo tudi souporaba skupnih prostorov skupnosti: skupne kuhinje in jedilnice, co-working prostora, sejne sobe in pralnice. Najemniki bodo lahko s pridom izkoriščali tudi prednost dobre lokacije – bližine centra mesta, do kamor je dobrih 20 minut hoje, v neposredni bližini pa je tudi možnost uporabe javnega prometa, izposoje koles in parkiranja na način parkiraj in se pelji. Prav tako je pred objektom najemnikom na voljo 25 parkirnih mest, ki so v okviru razpisa, razen enega, namenjenega gibalno ovirani osebi, že oddana. Najemniki imajo na voljo tudi 5 parkirnih mest namenjenih car-sharingu, 2 parkirni mesti za motorna vozila ter 78 parkirnih mest za kolesa.

PRIJAVA ZA PROSTE BIVALNE ENOTE

Sklad proste bivalne enote oziroma postelje oddaja mladim med 18. in dopolnjenim 29. letom, in sicer do oddaje vseh bivalnih enot oziroma postelj po pogojih iz razpisa, ki je objavljen na spletni strani Sklada

 Vse zainteresirane vabijo, da do 6.9.2021 oddajo vlogo za najem postelje preko njihove spletne strani. Izbor najemnikov bo potekal 16.9.2021.

Vabljeni k prijavi.

Vir: Stanovanjski sklad RS

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

29135

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino