Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 22 Oct. 2021

»Slediti skušam svojemu poslanstvu«

Nejc Podobnik skupaj z bratom Blažem vodi Glasbeno hišo Čonce, nenavadno glasbeno šolo s še bolj nenavadnim imenom, ki deluje v Antonovem domu na Viču. Kot mlada oseba s svojim delom lahko predstavlja navdih mnogim, ki želijo s svojim življenjem dodati edinstven prispevek k boljšemu svetu.

Ko si v poznih dvajsetih, obstajata vsaj dve poti: lahko doštudiraš in si najdeš začetno zaposlitev, lahko pa se že tekom študija preizkušaš v različnih stvareh, predvsem pa se učiš tudi izven njega in razmišljaš o svojem poslanstvu. Takšen pristop je Nejca pripeljal na pot, ki jo hodi sedaj.

V okviru inkubatorja družbenih pobud se je z Nejcem pogovarjal Matej Cepin. Beseda je tekla o slasteh in pasteh vodenja, o osebnem poslanstvu in osebnostni rasti, pa tudi o tem, kako se je vse skupaj sploh začelo.

Preberi več in si oglej video.

Vir: Socialna akademija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

80324

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino