Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 Jul. 2022

Slovenija za mlade – počitniška akcija

Turistična zveza Slovenije mlade vabi k pripravi Tik tok video spota s sloganom v slovenskem in/ali angleškem jeziku, s katerim želite sovrstnike doma in v tujini prepričati, da je Slovenija »kulska« destinacija za poletna doživetja.

Vam je med počitnicami včasih tudi dolgčas? Se radi kratkočasite s svojimi telefoni? Če ste odgovorili z da, potem je najnovejša akcija Turistične zveze Slovenije kot nalašč za vas. Zasnovali so zabavno počitniško akcijo Slovenija za mlade. Generacijo od 15. do 29. leta vabijo k pripravi Tik tok video spota s sloganom v slovenskem in/ali angleškem jeziku, s katerim želite sovrstnike doma in v tujini prepričati, da je Slovenija »kulska« destinacija za poletna doživetja.

Prebudite svojo ustvarjalno žilico in ustvarite »odštekano« reklamno kampanjo s privlačnim sloganom, ki kar kliče k preživljanju aktivnega in trajnostno naravnanega oddiha v Sloveniji!

Spote jim lahko pošiljate celoten čas počitnic, do vključno 15. septembra 2022. Ob Svetovnem dnevu turizma bodo deset najboljših reklamnih kampanj, zasnovanih za objavo na družbenem omrežju Tik tok, predstavili širši javnosti.

Vabljeni k sodelovanju!

Vir: Turistična zveza Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

89850

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino