Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 May 2019

Sodeluj na fotografskem natečaju "100 let (brez) Univerze"

Skupina študentov Fakultete za družbene vede organizira fotografski natečaj na temo 100 let (brez) Univerze v Ljubljani.

Glavni okvir ustvarjanja je študentsko življenje in z njim povezani dogodki in dejavnosti.

Predstavite vaš pogled na najzanimivejše plati študentskega življenja od študentske prehrane, izpitnih obdobij in z njimi povezanimi neprespanimi nočmi, do študentskih izmenjav, študentskega dela, zabav, novih prijateljstev in drugih doživetij. Lahko pa se tudi konkretneje osredotočite na ljubljansko univerzo, tako da ustvarite čim bolj izvirno fotografijo univerze in univerzitetnega okolja.

Izbor najboljših fotografij bo potekal v dveh krogih. V prvem krogu bo strokovna žirija izbrala 30 najboljših fotografij, ki jih bo na koncu možno videti na razstavi. Te fotografije bodo potem objavljene na socialnem omrežju Facebook, kjer bo možno glasovati in glede na glasove izbrati 10 najboljših fotografij, katerih avtorji bodo posebej nagrajeni. Najboljših 30 fotografij bo razstavljenih, avtorji le-teh pa bodo prejeli praktične nagrade.

Rok za oddajo fotografij je 31. maj 2019

Info glede možnosti prijave in oddaje fotografij najdete tukaj.

Vir: uredništvo mlad.si
Foto: pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

41906

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino