Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 24 May 2021

Solidarnostna akcija prostovoljcev v sodelovanju s Škofijsko Karitas Novo mesto

V Zavodu Manipura vključujejo prostovoljce Evropske solidarnostne enote v raznovrstne solidarnostne aktivnosti, pogosto tudi v sodelovanju z drugimi neprofitnimi in humanitarnimi organizacijami. V četrtek, 19. maja je tako 8 prostovoljcev iz Italije, Francije, Švedske in BIH pomagalo Škofijski Karitas Novo mesto pri pripravi 500 paketov s hrano za socialno ogrožene družine in posameznike, ki jih je še dodatno prizadela epidemija.

Kljub monotonemu delu je bila motivacija prostovoljcev visoka, delo pa izjemno hitro opravljeno. Dobra izkušnja za vse udeležence bo tako predstavljala prvi korak kontinuiranega sodelovanja na področju dobrodelnosti.

Utrinke z včerajšnje akcije si lahko ogledate na njihovem Facebook profilu.

Vir: Ekipa Zavoda Manipura

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

52372

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino