Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 May 2020

ŠOS je objavil razpis za denarno pomoč študentom

Študentska organizacija Slovenije - ŠOS je objavila poziv za dodelitev nepovratnih denarnih pomoči ob izbruhu koronavirusa najmanj v višini 25.000 €, ki je namenjen vsem študentom.

Cilj poziva je dodelitev nepovratne denarne pomoči prosilcem, ki izpolnjujejo pogoje in merila iz tega poziva in so na njem izbrani ter s tem prispevati k izboljšanju socialnega položaja študentov v stiski. Predmet poziva je dodelitev nepovratne denarne pomoči študentom v socialni stiski, in sicer v višini 150,00 €.

Gre za nov poziv, pri katerem na Fundaciji Študentski tolar sodelujejo s svojim znanjem in izkušnjami pri izvedbi. Poziv se ne izključuje z vsemi ostalimi oblikami pomoči, ki jih na Fundaciji Študentski tolar izvajajo. Pri pozivu sodelujejo še študentske organizacije univerz in lokalnih skupnosti.

Besedilo razpisa, prijavni obrazec in vse pomembne informacije najdeš na spletni strani Študentske organizacije Slovenije. Zadnji dan za prijavo na razpis je 19. maj 2020. 

Vir: Študentska organizacija Slovenije
Foto: pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

83996

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino