Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Mar. 2022

Spletni prenos Soočenja o problematikah mladine in starejših v RS

Danes, v petek, 11. 3. ob 18:00, bo potekalo Soočenje o problematikah mladine in starejših v RS. Dogodek bo mogoče spremljati tudi preko MSS Facebook profila. 
 
Mladi vedno manj zaupajo v politiko, zelo zaskrbljujoče je tudi da le še 57,5% mladih meni, da je demokracija nenadomestljiv sistem.
 
Na soočenju bodo prisotni: predsednik Gibanja Svoboda, dr. Robert Golob, podpredsednica SDS, Romana Tomc, predsednica SD, Tanja Fajon, koordinator Levice, Luka Mesec, predsednik NSi, Matej Tonin, predsednik LMŠ, Marjan Šarec, predstavnik liste Povežimo Slovenijo, Marko Balažic, predsednica SAB, Alenka Bratušek.
Govora bo o najbolj perečih problematikah mladih in starejših, kot so: trajnostna mobilnost, stanovanjska problematika mladih in starejših, štipendijska politika, pokojninska reforma in trg dela.
Vir: MSS

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

19728

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino