Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 20 Apr. 2020

Spletno predfestivalsko dogajanje 23. Slovenskih dnevov knjige v Mariboru

Letošnji festival Slovenski dnevi knjige v Mariboru je zaradi izrednih razmer prestaviljen, obvešča MKC Maribor, organizator vsakoletnega literarnega festivala. Skupaj s številnimi partnerji ga bodo izvajali predvidoma konec junija ali v začetku jeseni.

Svetovni dan knjige pa bodo vendarle praznovali in bogato obeležili s celotedenskimi spletnimi aktivnostmi, ki bodo potekale od 20. do 25. aprila 2020.

Dogajanje bo, med drugim, zajemalo Literarno matinejo z Andrejem E. Skubicem, serijo spletnih objav, posvečenih letošnjemu osrednjemu festivalskemu gostu Andreju Brvaru, virtualni knjižni sejem, drugo srečanje bralnega kluba MKC Črke, predstavitve avtorjev iz mesta Kraljevo v sklopu projekta Literatura pobratenih mest, E-objave v sodelovanju z Odisejevim zatočiščem ter veliko več. Izvedeli bomo tudi, kdo je zmagovalka ali zmagovalec natečaja Ali govoriš emojščino?

"Vabimo vas, da se nam v teh drugačnih časih pridružite na drugačnih dnevih knjige. Marsikaj je drugače, a užitki branja ostajajo enaki. Podprite založnike, ki se na spletnem knjižnem sejmu predstavljajo s svojo knjižno produkcijo ter ob svetovnem dnevu knjige izberite kakšno knjigo zase in za svoje bližnje," je k letošnjem spletnem festivalskem dogajanju povabila Petra Kolmančičkoordinatorka festivalskega programa.

Celotno predfestivalsko dogajanje najdeš TUKAJ, dogajanju pa bo možno slediti tudi na Facebook in Instagram profilu festivala.

Vir in foto: MKC Maribor

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

23107

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino