Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 15 Oct. 2021

Športno-informativni dan za mlade v Radovljici

Tudi letos so v Zavodu Manipura organizirali športno-informativni dan za srednješolce iz Ekonomske gimnazije in srednje šole Radovljica ter iz Srednje gostinske in turistične šole Radovljica.

Namen tega dogodka je, da mladi spoznajo različne poklice, prostovoljske dejavnosti, malo manj poznane prostočasne športne dejavnosti ter tehnike sproščanja, s katerimi si lahko pomagajo ob napornem šolskem delu. Poleg tega jim naši prostovoljci Evropske solidarnostne enote predstavijo možnosti mednarodnega prostovoljstva in izkušnjo življenja in dela v mednarodni skupini mladih.

Izvedbo dvodnevnega programa so finančno omogočili Urad Republike Slovenije za mladino, občina Radovljica ter program Evropska solidarnostna enota.

Utrinke s športnega dne si lahko ogledate na njihovi Facebook strani.

Vir: Zavod Manipura

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

18667

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino