Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Oct. 2019

Streetstival – festival uličnega mladinskega dela

V Ljubljani bo v četrtek, 24. oktobra 2019, med 9. in 18. uro, potekal že tradicionalni Streetstival – festival uličnega dela. Prvi del dogodka bo potekal v prostorih Ekonomske fakultete, drugi del pa bo potekal na prostem, na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani.

Festival že tretje leto zapored organizira Mreža Mlada ulica, v katero se povezujejo organizacije mladinskega sektorja, ki si prizadevajo za dvig kvalitete mladinskega uličnega dela v Sloveniji.

Na festivalu se bodo zbrali mladinski delavci in drugi strokovnjaki, ki svoje aktivnosti prenašajo onkraj zidov svojih organizacij – na ulice, parke in igrišča. Športne, ustvarjalne, podporne in mnoge druge aktivnosti izvajajo na javnih površinah, tam kjer se mladi in drugi družijo ter preživljajo svoj prosti čas.

Letošnji program bodo obogatili prispevki o prostodomstvu med mladimi, o psihohigijeni pri delu z mladimi in mnogi drugi. Poleg prispevkov bo potekala tudi okrogla miza, na kateri bodo razbili mite o uličnem delu, obiskali pa boste lahko tudi tržnico aktivnosti za mlade.

Na dogodek se lahko prijavite najkasneje do 17. oktobra 2019 preko elektronske prijavnice.

Program najdete tukaj.

Vir: Mreža Mlada ulica

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

26858

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino