Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 Mar. 2019

Teden odprtega izobraževanja

Evropsko omrežje za e-učenje – EDEN vabi, da se udeležite dogodkov, ki jih prirejajo v Tednu odprtega izobraževanja (Open Education Week – OEW) med 4. in 8. marcem. 

Kaj je odprto izobraževanje?

Odprto izobraževanje zajema vire, orodja in prakse, ki so na voljo brezplačno. Tak način izobraževanja združuje tradicionalni pristop osvajanja znanja in uporabo tehnologije 21. stoletja. Več o tem si lahko preberete na spletni strani Tedna

Cilj Tedna je dviganje zavedanja o možnostih brezplačnih in odprtih izobraževalnih priložnostih, ki obstajajo za vsakogar, povsod in prav zdaj. Tak način izobraževanja lahko pomaga ljudem, da lažje izpolnijo svoje izobraževalne cilje, bodisi za razvoj znanj in spretnosti za potrebe dela, kot pomoč pri formalnem izobraževanju, učenju česa, kar nas osebno zanima, ali pa za iskanje dodatnih učnih virov. 

Pridružite se brezplačnim spletnim dogodkom, ki jih lahko poiščete tukaj.

Vabljeni!

Vir in foto: Andragoški center RS

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

59401

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino