Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Apr. 2019

Tekmuj za naj poslovno zeleno idejo in osvoji nagrado

Odprt je natečaj za vse sodelujoče iz držav, ki so navedene tukaj, na temo novotarij na področju obnovljivih virov energije, trajnostnega prehoda v prehranski verigi, mobilnosti v mestih ali kateregakoli načina reševanja podnebnih sprememb.

Vsi uvrščeni na tekmovanje za naj zeleno poslovno idejo gredo na dvodnevni kamp na katerem bodo deležni mentorstva za razvoj svoje ideje do njene izpopolnjenosti, ki bo potekal v matični državi udeleženca. 10 najuspešnejših udeležencev na svetu pa bo povabljenih na šolo za podjetnike Climate-KIC Accelerator.

Prijavite se lahko do junija 2019, zmagovalca natečaja pa čaka lepa nagrada. Prvo mesto bo nagrajeno z 10.000 evri, drugo mesto s 5.000 evri, tretji najboljši ideji pa se podeli 2.500 evrov.

Več o natečaju si preberite na njihovi spletni strani, prijavite pa se lahko tukaj.

Vir: uredništvo mlad.si
Foto: Pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

35610

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino