Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 20 Jul. 2020

Tia Bonič: "Dokazala sem si, da lahko dosežem vse, kar si zadanem"

Z Zavoda MEPI smo v uredništvo prejeli zgodbo njihove mlade udeleženke Tie Bonič, ki je za dve oceni popravila svoj uspeh v šoli - zaradi MEPI-ja. Gre zgolj za en merljiv dosežek, saj se je Tia poleg tega tudi izjemno osebnostno razvila. 

Tia je o program MEPI povedeala: “Program MEPI ti omogoča, da lažje razumeš samega sebe, se spoznavaš ter odrasteš v vedoželjnega, zavzetega, strastnega in samozavestnega človeka. Ekipa, ki jo sestavljajo mentorji ter ostali člani posadke, te na tvoji poti podpira, ti dvigne samozavesti, samopodobo in ti da vedeti, da je tu zate, ko jo potrebuješ. Z MEPI-jem dosegaš cilje za katere prej sam nisi vedel, da jih lahko. Želiš jih doseči vedno več in več in na koncu si dokažeš, da lahko dosežeš vse, kar si zadaš! Z MEPI-jem želim odraščati še naprej, saj mi je življenje obrnil na boljše. Program bi po mojem mnenju moral biti obvezen za vse, saj otroka sooči z realnostjo sveta in narave, izkušnje pa so nepozabne in nenazadnje poučne. Hvala za vse, MEPI!”

Vir in foto: Zavod MEPI

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

47584

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino