Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 02 Sep. 2021

TOTALNA PANIKA V MC ZOS!

Kakšna panika? Kaj se je zgodilo v Zagorju ob Savi?

V okviru operacije »Lov na črni zaklad«, ki je rezultat uspešne kandidature na 4. javnem pozivu Partnerstva LAS Zasavje, je MC ZOS prenovil večnamensko dvorano, zaposlil eno osebo in izdelal aplikacijo za vodene turistične pohode po Zagorju, ki so ga poimenovali »Totalna panika«.

Terenska igra »Totalna panika«, ki deluje preko aplikacije Actionbound, je odličen način za spoznavanje nepoznanega mesta. Aplikacija uporabnika vodi po znamenitostih mesta. Uporabnika na vsaki točki čakajo nove zanimivosti o mestu in izziv, ki ga mora opraviti pred nadaljevanjem na naslednjo točko, vse skupaj pa je zavito v zanimivo in zabavno zgodbo. Ta se prične z izgubo spomina prebivalcev Zagorja, naloga uporabnika pa je, da s pomočjo gospe Nameeg (bivša Zagorjanka) vrne spomin vsem Zagorjanom. Igra traja približno eno uro in se zaključi v Mladinskem centru Zagorje.

Aplikacija je na voljo za igranje od petka, 27. avgusta, ko je potekala tudi otvoritev obnovljene dvorane. Vljudno vabljeni vsi, mladi in mladi po srcu, da obiščete Zagorje in preizkusite aplikacijo.

Več o terenski igri »Totalna panika« najdete tukaj.

Vir: Mladinski center Zagorje ob Savi

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

11124

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino