Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 19 Dec. 2019

Trening v Gruziji

Si mladinski vodja in delaš s prostovoljci, ali morda vodja prostovoljcev? Morda prostovoljec_ka, ki želi nadgraditi svoje spretnosti? Potem te vabimo, da se udeležiš treninga Volunteering Really Counts v Gruziji!

Na treningu se boste sprehodili skozi program Evropska solidarnostna enota, brusili pristop za delo z mladimi in razvijali lastne organizacijske in druge spretnosti, vse z namenom boljšega dela s prostovoljci. Sliši se zanimivo, a ne? 

Trening bo potekal od 15. do 24. februarja 2020 v gruzijskem mestu Ureki. Vse potrebne informacije in prijavnico najdeš v tem pozivu za udeležence. Prijave zbirajo do 25. decembra, tako da pohiti, morda ti bo Dedek Mraz prinesel odlično novico, da si sprejet/a na trening!  

Za dodatne informacije se lahko obrneš na Saro: programi@zavod-voluntariat.si.

Vir in foto: Voluntariat

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

22893

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino