Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 24 Oct. 2018

Za mlade v kulturi

Mladi, ki delujete na področju kulture, ne spreglejte delovne štipendije za mlade samozaposlene na področju kulture.

Ministrstvo za kulturo bo s z delovno štipendijo finančno podprlo aktivnosti, ki bodo pripomogle k zagotavljanju pogojev za ustvarjalno delo samozaposlenih v kulturi. S finančnimi spodbudami bodo  pripomogli k povečanju števila  projektov, vzpostavi kvalitetne in raznovrstne produkcije, dvigu kompetenc samozaposlenih v kulturi ter večji mobilnosti in razvoju delovanja samozaposlenih v kulturi.

Okvirno bo podeljenih 53 delovnih štipendij, za katero se lahko prijavijo samozaposleni v kulturi, ki so na dan objave javnega razpisa vpisani v razvid samozaposlenih v kulturi pri Ministrstvu, z najmanj polovičnim delovnim časom ,so rojeni leta 1985 ali kasneje in izpolnjujejo druge razpisne pogoje.

Rok za prijavo je 19. november 2018.

Več informacij o razpisu najdeš tukaj.

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

71703

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino