Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Feb. 2019

Univerza v Ljubljani išče najboljšo inovacijo med študenti in zaposlenimi

Univerza v Ljubljani ponovno išče najboljšo inovacijo med svojimi študenti in zaposlenimi

Prijave inovacij za rektorjevo nagrado, kot je poimenovan tradicionalni natečaj, s katerim želijo prodornim tehnološkim in netehnološkim inovacijam ter inovativnim podjetniškim idejam pomagati pri vstopu na trg, so odprte do 3. marca.

Na natečaj z nagradnim skladom 6000 evrov se lahko prijavijo zaposleni, raziskovalci ali pedagoški delavci na Univerzi v Ljubljani, študenti Univerze v Ljubljani ter alumni Univerze v Ljubljani, ki so študij zaključili pred največ tremi leti.

V začetku aprila, po koncu pripravljalnih delavnic, bo komisija izbrala osem finalistov. Predstavniki iz gospodarstva, investitorji, startup podjetniki in predstavniki raziskovalnih institucij, bodo izbrali tri najboljše, ki si bodo razdelili nagrade v vrednostih 3000, 2000 in 1000 evrov.

Poleg tega bo najboljšim omogočeno sodelovanje v programu Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja, ki rektorjevo nagrado izvaja v sodelovanju z univerzo.

Več informacij o natečaju tukaj.

Vir: uredništvo mlad.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

25708

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino