Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 09 Sep. 2021

Uradna otvoritev fotografske razstave ob zaključku projekta Misija človek: Nasmeh24

Celjski mladinski center je v sodelovanju z Gimnazijo Celje – Center v letih 2020 in 2021 intenzivno izvajal dobrodelni projekt »Misija človek«, ki je financiran s strani Evropske solidarnostne enote. Pika na i projekta je bila slavnostna otvoritev fotografske razstave Nasmeh24, ki je potekala v soboto 4. 9. 2021 v atriju Celjskega mladinskega centra. Razstava vsebuje 24 fotografij prostovoljcev, ki so tekom leta s srcem in pozitivno energijo pomagali pomoči potrebnim. Del razstave je bil tudi kulturno spremljevalni program, ki ga je dodatno popestrila glasbena gostja Maja Keuc.

V imenu nosilca projekta je na otvoritvi razstave prisotne nagovorila ga. Sonja Majcen, direktorica Celjskega mladinskega centra. Namenila je nekaj besed o samem projektu in njegovi koordinaciji. Prav tako je udeležene pozdravil pobudnik dobrodelnega projekta »Misija človek«, ki projekt vodi že od samega začetka, g. Kristjan Veber. Pravi, da je projekt njegov prvi »otrok« in da je vesel, da so ljudje ponovno dokazali, da jim je mar za sočloveka.

Veseli ga, da se je projekt izkazal za zelo uspešnega, saj so v sklopu le tega zbrali za več kot 20.000€ vrednega potrošnega materiala, ki so predali kriznim centrom, zavetiščem in varnim hišam. V sklopu projekta se je izvedlo tudi več drugih solidarnostnih akcij.

Več fotografij dostopnih tukaj.

Vir: Celjski mladinski center

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

21269

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino