Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 01 Mar. 2019

Urbana delavnica v Mladinski postaji Moste

Od rojstva Mladinske postaje Moste naprej v enem izmed prostorov obstaja tudi delavnica, ki sliši na ime Urbana delavnica.

Gre za pravo delavnico, v kateri se skriva raznoliko orodje. Ker v urbanem okolju ne more vsak imeti svoje delavnice, so v tem prostoru mladim vsaj enkrat mesečno ter ob različnih dogodkih na razpolago mentor, delavnica, orodja in nekaj osnovnih materialov (palete).

Za vse mlade, ki si želite karkoli popraviti ali izdelati, ali pa se preprosto želite naučiti rokovanja z ročnim električnim orodjem, Urbana delavnica nudi kreativen prostor za ustvarjanje.

Poleg mesečnih terminov Urbane delavnice, pa so v Mostah do sedaj organizirali že različne delavnice – mizarski tečaj, tečaj kvačkanja, Žličkarija...

Če imate željo popraviti stol, ki že dalj časa škripa ali pa si izdelati novo nočno omarico, se prijavite po emailu na: marusa@postajamoste.si in si rezervirejte svoj čas dela v delavnici. Razpored dežurne Urbane delavnice, pa je dosegljiv tukaj.  

Se vidimo v Mostah!

Vir in foto: Mladinska postaja Moste

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

47517

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino