Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 24 Sep. 2021

Uspešno izvedeni Uskovniški tedni 2021

Letošnji Uskovniški tedni so potekali pod geslom: "Vem, kaj potrebujete" in glede na odzive mladih to vsekakor drži.  V Društvu mladinski ceh tako s ponosom evalvirajo nove 4 nepozabne tedne za mlade.
Podobno kot v prejšnjem poletju so razmere v povezavi s Covid-19 v najbolj vročih mesecih dovoljevale številčnejša zbiranja, kar so na Društvu mladinski ceh izkoristili in tradicionalno pripravili Uskovniške tedne. 
Prvi in edini je letos potekal na Pohorju, ostali trije, vključno s terminom za starejše od 23. let, pa na Uskovnici. Vreme jim sicer nekatere dni ni prizanašalo, kot tudi ne veliko število miši, a mladi se s tem niso obremenjevali. Nova poznanstva, druženje, osebna rast, nova znanja in izkušnje so v vseh pustili močan pečat, ki ostaja tudi po vrnitvi v 'dolino'.
Vtis s 1. termina lahko prebereš tukaj, zapis s termina za starejše (23+) pa najdeš tukaj.
Vir: Društvo mladinski ceh

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

61852

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino