Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 26 Feb. 2020

Usposabljanje "Potencial za spremembe – globalno učenje in človekove pravice"

Amnesty International Slovenia vabi na brezplačno usposabljanje, ki ga v okviru projekta Start the Change organizirajo 12. marca 2020 v Muzeju sodobne umetnosti Metelkova (MSUM) na Maistrovi ulici 3 v Ljubljani. 

Tokratna tema usposabljanja za pedagoške in mladinske delavcer bo "Potencial za spremembe – globalno učenje in človekove pravice", o čemer bodo trije zanimivi gostje lahko podali različne perspektive:

  • Borut Marolt, ravnatelj Zavoda za vzgojo in izobraževanje v Logatcu, proaktiven mladinski delavec, širši javnosti znan tudi kot pevec skupine Niet, 
  • Jelena Aščić, dolgoletna televizijska voditeljica in urednica, ki v svojih oddajah opozarja na kršitve človekovih pravic ter poziva k pravičnosti in solidarnosti,
  • Miha Mazzini, doktor antropologije, publicist, pisatelj, avtor številnih nagrajenih knjižnih in filmskih uspešnic, ki je v svojih razmišljanjih velikokrat neizprosen do naše družbe.

Prijavite se preko spletnega obrazca najkasneje do 6. marca. 

Za več informacij kliknite sem.

Vir in foto: Amnesty International Slovenia

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

32727

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino