Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 09 Oct. 2019

Usposabljanje za bodoče hotelirje

Inštitut IRDO skupaj s partnerji, Kooperativo hotelirjev v Mariboru in Univerzo v Mariboru letos izvaja projekt "Akademija 2019 – družbena odgovornost z mladimi in za mlade na področju hotelirstva", katerega namen je mlade seznaniti z družbeno in osebno odgovornostjo ter jih povezati z lokalnimi hotelirji in podjetji ter mlade skozi usposabljanjanja povezati s praktičnim delom v hotelirstvu in priznanimi mariborskimi hoteli.  

Usposabljanje se prične v četrtek, 17. oktobra 2019 v Hotelu Betnava, nadaljuje v torek, 22. oktobra v Hotelu Tabor in  v petek, 25. oktobra v Hotelu Bau.

Kaj te čaka?

  • 40 ur usposabljanja s kakovostnimi predavatelji predvsem iz področja družbene in osebne odgovornosti na področju hotelirstva, trajnostnega razvoja, osebnega in poslovnega načrtovanja, pa tudi kariernega svetovanja, prepoznavanja lastnih sposobnosti in pridobivanja ustreznih kompetenc za razvoj in kariero,
  • Po jesenskih počitnicah bo sledil praktičen del in zaključni dogodek s podelitvijo certifikatov Vodja za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj,
  • v okviru projekta se boste lahko udeležili še dodatne karierne orientacije v okviru delavnice MOJA KARIERA IN JAZ, ki jo bodo izvajali strokovnjaki Kariernega centra Univerze v Mariboru. 

Program je namenjen mladim od 18. do 30. leta starosti in je brezplačen. 

Prijave so mogoče do torka, 15.10.2019, več informacij in prijavnice na spletni strani www.irdo.si

Projekt je sofinanciran v okviru Javnega razpisa za sofinanciranje mladinskih dejavnosti v MOM za leto 2019.
Vir: Inštitut IRDO
Foto: unsplash

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

51789

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino