Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 02 Sep. 2021

Ustvarjalen zaključek poletja

Mladinski center Dravinjske doline (MCDD) je v sodelovanju z Večgeneracijskim centrom Zreče s Šolo kreativnosti Zreče mladim popestril zadnje počitniške dni. Pripravili so kreativen in zanimiv teden aktivnosti, v okviru katerega so v sklopu prazgodovinskega dne spoznavali različne dinozavre ter se prelevili v arheologe in arheologinje, raziskovali so globino morja in živali, ki prebivajo v njem, preučevali so vesolje in ustvarili maketo našega osončja, podali so se v svet starih kultur ter spoznali življenje in kulturo starih Egipčanov in Keltov.

Šola kreativnosti Zreče je brezplačna in je izvedena v sklopu projekta Socio – večgeneracijski center, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Aktivnosti v sklopu projekta sofinancirata tudi Občina Slovenske Konjice in Občina Zreče.

Vir: Mladinski center Dravinjske doline

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

96807

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino