Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 27 Oct. 2021

Ustvarjalna jesen v MCJ

Jesen je v Mladinskem centru Jesenice umetniško obarvana. Na ustvarjalnih delavnicah, ki jih izvajajo v sodelovanju s Srednjo šolo Jesenice, dijaki spoznavajo najrazličnejše tehnike in načine ustvarjanja. Tako bodo nastali mozaiki z motivom jeseniških narcis, lutke, ki jih bodo uporabili pri izvajanju iger, najbolj poseben projekt to jesen pa je skupinska slika drevesa z različnimi detaljliranimi vrstami ptic.

Vse, ki bi se z ustvarjanjem radi ukvarjali preko celega leta, vabijo, da se udeležite LIKOVNE ŠOLE pod mentorstvom akademskih slikark in likovnih pedagoginj Agate Pavlovec in Anje Fabiani, ki jo izvajajo v sodelovanju z JSKD OI Jesenice. Ob pomoči in nasvetih mentoric se bodo udeleženci spoznavali z različnimi likovnimi tehnikami in hkrati razvijali svoje ustvarjalne potenciale.

Za vse, ki pa vas zanima fotografija, so pripravili tudi delavnico FOTOGRAFSKE OSNOVE. Delavnice so namenjene tako začetnikom kot tudi tistim, ki digitalne (kompaktne in zrcalno-refleksne) in mobilne fotoaparate že uporabljate. Pod budnim očesom mentorja se boste v praksi naučili uporabljati osnovne in nekatere napredne funkcije, ki jih omogočajo digitalni fotoaparati (ostrenje, uporaba časa osvetlitve, zaslonke, občutljivosti tipala ISO, bliskavice) in kamere na telefonih.

Za več informacij o tečajih obiščite njihovo spletno stran: www.mc-jesenice.si.

Preženi dolgčas in #pridvmcj

 Vir: Mladinski center Jesenice

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

41650

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino