Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 Feb. 2020

Ustvarjalni natečaj za logotip Akademije prostovoljstva

Imaš idejo, kako bi lahko izgledal logotip Akademije, ki promovira prostovoljstvo?  Lahko s svojo idejo logotipa združiš kreativnost in privlačnost, ki bo povečala prepoznavnost prostovoljstva in spodbujala tovrstno udejstvovanje?

Zavod Nefiks objavlja javni razpis za oblikovanje logotipa za projekt Akademija prostovoljstva. Zavod Nefiks bo z avtorjem izbranega logotipa sklenil pogodbo o uporabi avtorskih pravic ter avtorju podaril simbolično materialno nagrado.

Logotip naj vključuje ime Akademija prostovoljstva ter razpoznaven grafični element, simbol, znak, ki se naj vsebinsko nanaša na opis in poslanstvo projekta, ki ga želijo doseči v Akademiji prostovoljstva - vzpostavitev kakovostne podpore in mentorstva mladim prostovoljcem, ki delujejo v lokalnem okolju ter promocija in ovrednotenje prostovoljstva kot enega od pomembnih dejavnikov pri kasnejšem zaposlovanju. 

Več informacij in navodila najdeš tukaj, na vsa dodatna vprašanja ti bodo odgovorili na naslovu akademija.prostovoljstva@nefiks.si

Rok za oddajo je 10. marec 2020. 

Vir in foto: Zavod Nefiks

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

23266

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino