Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 09 Aug. 2021

V Mladinskem centru Velenje poteka počitniško varstvo

V Mladinskem centru Velenje vsako leto v času šolskih počitnic šolarjem in njihovim družinam pripravijo številne prostočasne aktivnosti.

Ker so za nekatere starše poletne počitnice zaradi pomanjkanja varstva tudi čas skrbi, v MC Velenje v sodelovanju z Medobčinsko zvezo prijateljev mladine že četrto leto zapored organizirajo poletno počitniško varstvo za mlajše šolarje.

Letošnje varstvo je namenjeno otrokom od zaključenega prvega razreda osnovne šole iz Mestne občine Velenje, Šoštanj in Šmartno ob Paki.

Organizirano varstvo poteka ob delavnikih v avgustu, od 7.00 do 16.15 ure v prostorih Mladinskega centra Velenje.
V času vrstva otroke animirajo s športnimi in družabnimi aktivnostmi, kot so namizni tenis, biljard, ročni nogomet in družabne igre. Veliko se gibajo na svežem zraku, odpravijo se na sprehode v naravo, gozd, obiščejo gradove, jezera, otroška in športna igrišča ter veliko ustvarjajo.

Program poleg zaposlenih v Mladinskem centru pomagajo izvajati tudi dijaki iz projekta Čisto moje Velenje.

Vir: MC Velenje

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

98979

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino