Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (1)
Datum objave: 25 Oct. 2019

V Velenju bo strašilo!

V velenjskem Mladinskem centru Velenje so si že peto leto zapored zastavili cilj, da v času jesenskih počitnic ljubiteljem grozljivk in Halloweena ponudijo posebno doživetje, ki se največkrat začne in konča s kriki. Ekipa mladinskih delavcev že samo po sebi strašljive lokacije spreminja v Hišo groze!

Prvi dve leti se je misteriozni projekt izvedel v stari Pekarni v Starem Velenju, povpraševanje pa je bilo tolikšno, da se je vsako naslednje leto samo še širil, tako časovno kot z rastjo kvalitete, strukture, številom ekipe ter obiskovalcev, v lanskem letu je bil ogled razprodan. Že tretje leto pa strah in trepet obiskovalce čaka v zapuščenem gradu Turn na obrobju mesta.

V gradu tako nekaj dni prebivajo znani filmski liki, ki željno pričakujejo, večinoma že na vhodu v graščino prestrašene, obiskovalce. Po ozkih hodnikih in grajskih sobanah srečamo Jasona, Michaela, Emily, Pennywisa, Freddya in druge.

Vsaka soba ponuja svojevrstno zgodbo, ob posebnih efektih, glasbi in čudnih pripetljajih, kriči tako mlado kot staro. Letos Hiša groza odpira svoja vrata med 25. 10. in 2. 11. 2019. Prijave možne samo preko e-maila: hisa.groze@mc-velenje.si. Več informacij o tem, kdaj in kje bo letos strašilo tukaj. Pridi, če upaš!

Vir in foto: Mladinski center Velenje 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

31614

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino