Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 Sep. 2021

Vabilo na mednarodno konferenco sklopu projekta »Povezujemo 2021«

Vabilo na mednarodno konferenco za mladinske zamejske organizacije v sklopu projekta »Povezujemo 2021«

Mladinski svet Slovenije, krovno združenje nacionalnih mladinskih organizacij, v sodelovanju in ob podpori Društva mladih Slovencev v Italiji DM+, Urada Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu ter Urada RS za mladino, v sklopu projekta »Povezujemo 2021« organizira Mednarodno konferenco za mladinske zamejske organizacije 2021, ki bo potekala v petek, 24. septembra 2021, in v soboto, 25. septembra 2021 v Trstu v Italiji. V petek bomo pričeli ob 16. uri.

Konferenca je namenjena mladim, ki aktivno delujejo ali imajo namen aktivno se vključiti v delo mladinskih organizacij v zamejstvu in v Sloveniji. 

Osrednja tema letošnje konference bo: voditeljstvo in motivacija mladih. Organizator krije stroške izvedbe konference, nastanitve in prehrane - konferenca je za udeležence brezplačna. Na konferenco se prijavite z izpolnjenim elektronskim obrazcem, te pa se zbirajo do vključno nedelje, 19. septembra 2021.

Za udeležbo na konferenci morajo udeleženci izpolnjevati PCT pogoj ter upoštevati navodila italijanske vlade za preprečevanje širjenja okužb s COVID-19.

Več informacij dobite na spletni strani MSS ter FB dogodku. Za vprašanja ali pojasnila nam pišite na dominik.derencin@mss.si.

Vir: Mladinski svet Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

41108

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino